Vill du höra mer?

CAFÉ OCH RESTAURANG

Vårt kaffe serveras på restauranger och caféer runt om i hela Sverige. Våra kaffelösningar är behovsanpassade och vi stöttar våra kunder med allt som behövs i vardagen, genom vår expertis och en av Sveriges största säljkårer. Allt vårt kaffe är spårbart och hållbart odlat och vi har valt att jobba med kaffe av väldigt hög kvalitet eftersom vi vet att våra kunders gäster uppskattar det och känner skillnad i koppen. Vi tror helt enkelt att ju godare kaffet är – desto mer säljer man.

   • Utrustning - Självklart kan vi hjälpa till med utrustning och kaffemaskiner. Bra utrustning och verktyg är grunden för baristan och servispersonalen. Utrustningen måste vara anpassad och dimensionerad för era behov.
   • Utbildning – Vi håller både lokala öppna utbildningar, samt ute hos våra kunder. Utbildningarna hålls på olika nivåer beroende på behoven hos personalen. Utbildningarna är inom baristakunskap men också hur jobbar mer effektivt och minskar sitt svinn, samt hur man maximerar sin försäljning.
   • Innovationer och utveckling – Det händer otroligt mycket spännande i kaffevärlden och vi hjälper våra kunder med nya recept, nya verktyg och nya arbetssätt.
   • Riktigt gott kaffe – Det är ingen slump. Varje blandning är framtagen och anpassad för att älskas av så många som möjligt. Den kvalitet vi köper ger oss ett kaffe som är runt, rent och rikt sedan rostar vi det för att passa det vi vet att kunderna tycker om.

Vi har även automatiserade kaffemaskiner och koncept som gör det möjligt att sälja kaffe snabbt, enkelt och nära där din gäst är.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig sälja bättre kaffe? Ring oss på 08-500 750 00 så ser vi till att du kommer i kontakt med till din lokala säljare.

 

Chaqwa är en del av Coca-Cola och du kanske redan säljer några av av våra andra varumärken.  det går utmärkt att prata med din ordinarie säljare.

Cappuccino