Vill du höra mer?

Kaffe för Butik

CHAQWA On-the-go

Få vill vara utan en riktigt god kopp kaffe, oavsett var man är. Fler och fler människor dricker sitt kaffe på språng, i samband med att de reser, handlar eller gör ärenden. Vi kan erbjuda ett komplett koncept, en färdig dryckesstation inklusive allt du behöver för att servera dina gäster och kunder en riktigt god kopp kaffe, lönsamt!

 

 

 

CHAQWA kaffe on-the-go

100% Premium arabicabönor

Våra kaffeblandningar är framtagna för svenska marknaden och består uteslutande av premiumbönor av arabicatyp. Där det finns att tillgå köper vi högväxta bönor, bönor som växer på högre höjd mognar långsammare och blir oftast rundare i smaken. Våra blandningar vinner gång på gång blindprovningar, både av konsumenter och av proffs.

Marknadsledande utrustning

Vi samarbetar med WMF och erbjuder en specialversion av en av deras bästsäljare, anpassad för vårt kaffe. Den ger otroligt hög kvalitet i koppen, tack vare färskmalda bönor, färsk mjölk, avancerad mjölkskumningssystem och en bryggmekanism som klarar av att brygga en espresso av baristakvalitet. Denna kan du komplettera med en bryggkaffelösning från BUNN, samma utrustning som ledande kafékedjor använder dagligen. Perfekt för dig som vill servera stora volymer under kort tid.

Komplett lösning

Vi erbjuder allt du behöver för att snabbt komma igång och sälja många koppar riktigt gott kaffe. Vår smarta station kräver ett minimum av underhåll och skötsel och lösningarna är valda för att vara flexibla och ha hög kapacitet. Vår kaffestation kräver bara vatten och el, vi kallar den för plug-and-sell!

Nationell teknisk service

Kanske den viktigaste delen i en lösning. Hos oss ingår alltid teknisk service och telefonsupport. Om något trasslar så kommer vår tekniker ut och avhjälper felet hos dig. Vi stöttar självklart med utbildning för er personal så ni enkelt kan sköta det dagliga underhållet.

Uppföljning och stöd

Våra säljare brinner för att hjälpa dig att sälja mer kaffe. Vi kan erbjuda t ex lojalitetskort, skyltmaterial, bordsryttare, serveringsmaterial m m, allt som krävs för att hjälpa er sälja så mycket lönsamt kaffe som möjligt.

Kaffeautomat i matbutik

CHAQWA On-the-go

Vi vill göra det enkelt för dig i butik att kunna servera premiumkaffe. Därför har vi utvecklat en komplett dryckesstation och helhetskoncept med allt som behövs för att sälja kaffe i tag-det-själv-lägen. Dryckesstationen kommer komplett med kaffeutrustningen WMF1500s Easy Milk och kan kompletteras med bryggkaffe. Självklart ingår teknisk service, utbildning och stöd från säljkåren - allt du behöver för att kunna sälja lönsamt premiumkaffe.

Kaffemaskiner

The slider has not been found

Hör vad en av våra kunder säger

ICA Nära Sergels torg

För oss på ICA Nära Sergels Torg är kaffestationen en av våra viktigaste avdelningar.

Vi har 4st kaffemaskiner som går för fullt tryck mellan 7-23, därför är det viktigt för oss att veta att vi har rätt maskiner som pallar för trycket, men även att vi vet att vi kan få kompetent service inom rimlig tid om det är något som går snett, vilket funkar jättebra med denna lösning.

Något som var viktigt för oss i valet av leverantör var produktutbudet då vi valt att bara sälja ekologiskt fairtrade kaffe, vilket vi kan köpa av Coca-Cola/ Chaqwa.

Per Uhrström ICA Nära Sergels Torg

Kaffemaskin i butik

Vårt kaffe

logo_small- Medium Roast

En blandning som är lite lättare rostad, vilket gör att bönornas ursprung och kvalitet får lysa utan att mattas. Blandningen är krämig, syran är balanserad. Aromatiska örtiga toner tillsammans med en mycket behaglig nötighet.

red_1 blue_1green_1

logo_small- Dark Roast

En mörkrostad blandning med fyllig smak och intensiv karaktär. Den höga kvaliteten på bönorna tillsammans med den mörkare rostningen gör blandningen mustig och tack vare rostningen får den lite rökiga och kryddiga toner med lång eftersmak och dämpad syra. Den här blandningen har tilldelats Superior Taste Award ** av International Taste and Quality Institute i Bryssel

red_2blue_2 green_2

logo_small- Ekologisk & Fairtrade

Självklart erbjuder vi också en ekologisk och fairtrade certifierad blandning. Aromatisk med pigg syra som balanseras av den lite mörkare rostningen. Komplex och mångbottnad, en blandning för kännaren.

 fairtrade

logo_small- Espresso

Den här blandningen av högkvalitativa arabicabönor som rostas hårt, är en riktig smakbomb. Rökig med toner av bränt socker passar blandningen även perfekt i våra mjölkfavoriter; cappuccino och caffè latte. Den här blandningen har tilldelats högsta möjliga betyg, Superior Taste Award *** av International Taste and Quality Institute i Bryssel.