Vill du höra mer?

Kaffemaskiner för Butik

CHAQWA On-the-go

CHAQWA kaffe on-the-go

CHAQWA On-the-go är vår helhetslösning för att sälja premiumkaffe i butik.
Dryckesstationen är designad för att inkludera allt som behövs i en iögonfallande design. Kaffemaskinen som ingår är en WMF1500s Easy Milk CHAQWA edition som installeras med sumpgenomförsel, koppling till avlopp och en 6,5 liters mjölkkyl för färsk mjölk. WMF 1500s är en helautomatisk premiumutrustning som brygger kaffe i klass med en barista. Kaffemaskinen levereras med speciellt framtagna CHAQWA-recept för alla favoriter som cappuccino, caffé latte, varm choklad, svart kaffe m. fl. De dubbla bönbehållarna ger oslagbar kvalitet i varje kopp.  Dryckesstationen inkluderar hållare för muggar, servetter och tillbehör. Bredvid kaffemaskinen finns det dessutom plats över för teställ eller en kompletterande bryggkaffeutrustning, perfekt i rusningstider. 
Självklart går det bra att hyra WMF1500s Easy Milk utan dryckesstationen.

  • Helautomatiskt espresso
  • Färsk mjölk
  • Dubbla bönbehållare

Hämta handböcker

Bryggkaffe

Äkta bryggkaffe med hög kvalité

Bryggkaffet är tillbaka och har blivit trendigt.
Det enklaste och lönsammaste sättet är att sälja premiumkaffe är genom traditionellt äkta bryggkaffe. Äkta bryggkaffe ska bryggas på kaffe som är färskmalet och bör drickas nybryggt. CHAQWAs malda bryggkaffe kommer i 100g påsar vilket håller det opåverkat av syre och ljus och gör att varje bryggning håller hög kvalité även utan egen kvarn. Vår utrustning tillverkas av marknadsledande Bunn i USA och är samma utrustning som används av många stora cafékedjor. Genom att brygga kaffet direkt ned i temperaturbevarande vacuumtermosar bibehålls den nybryggda kvalitén längre. För att kunderna aldrig ska behöva vänta levereras bryggarna alltid med två termosar. Vi erbjuder tre olika modeller och storlekar för att passa olika behov, Bunn Small brygger 1,6L, Bunn Medium brygger upp till 3L och Bunn ICB som brygger upp till 4,7L per bryggning.

  • Äkta bryggkaffe
  • Tre olika modeller och storlekar
  • 2 st vacuumtermosar
  1. Bunn Small, Teknisk Specifikation
  2. Bunn Medium, Teknisk Specifikation
  3. Bunn ICB, Teknisk Specifikation

Hämta handböcker

Specialanpassad utrustning

Har du egen utrustning eller letar efter något annat? Kontakta oss så tar vi fram ett specialanpassat förslag för dig och din butik