Vill du höra mer?

Kaffe på kontor

Mer än bara en kaffemaskin

“Om kaffemaskinen stannar, stannar kontoret”. Vi är en helhetsleverantör för kaffelösningar till kontor och arbetsplatser. Vi sköter allt för att ni ska kunna njuta riktigt gott kaffe, varje dag. För även om en god kopp kaffe börjar med rätt bönor, så är ett gott kaffe ingen slump. Det är resultatet av ett långt och hårt arbete.

 

Gott kaffe på kontoret

Nu kan du testa vårt kaffe kostnadsfritt hos City Gross. 

Våra kaffeblandningar har vunnit blindprovningar flera gånger om. Kontakta oss nu och få chansen att smaka på hur gott kaffet kan vara på er arbetsplats. Vi tar med kuponger till mötet med er, där vi ser vad vi kan göra för att förbättra er kaffesituation.

Erbjudandet gäller verksamheter med behov av en ny kaffelösning på arbetsplatsen, där kaffe serveras till de anställda.

 

Jag vill smaka!

100% Premium arabicabönor

Våra kaffeblandningar är framtagna för svenska marknaden och består uteslutande av premiumbönor av arabicatyp. Där det finns att tillgå köper vi högväxta bönor, bönor som växer på högre höjd mognar långsammare och blir oftast rundare i smaken. Våra blandningar vinner gång på gång blindprovningar, både av konsumenter och av proffs.

Marknadsledande utrustning

Vi jobbar bara med marknadsledande kaffemaskiner, som både ger hög kvalitet i koppen, är lättskötta och också driftsäkra. Oavsett om du vill ha en kaffemaskin som automatiskt kan göra en cappuccino av kafékvalitet gjord på färsk mjölk eller en kopp bryggkaffe gjord på hela bönor så har vi en kaffemaskin som passar dig.

Nationell teknisk service

 

Vi erbjuder alltid en skräddarsydd service av er kaffeautomat både för skötsel, preventiv underhållsservice och responsiv teknisk service, baserat på era behov. Ju mer kaffe ni dricker desto oftare kommer vi och besöker er för att säkerställa kaffekvaliteten i koppen. Om något skulle gå sönder på kaffeautomaten så ringer ni oss och så åtgärdar vi problemet snarast. Självklart erbjuder vi telefonsupport också om ni har frågor om er kaffeautomat.

Skräddarsytt underhåll och service

Vi tar fram ett anpassat besöksschema för varje kund beroende på konsumtion och behov. Vid besöken kvalitetssäkrar kaffet utifrån parametrar som grundar sig på European Coffee Brewing Center och Speciality Coffee Association of Americas rekommendationer för en perfekt kopp. Vi fyller även på maskinerna och ser till att ni har tillräckligt med varor till nästa besök.

Kaffemaskiner

Hör vad en av våra kunder säger

CHAQWA kaffe hög kvalité

HIAB

“Efter att ha testat Coca Colas CQube MB2B CO2 i tre år på en site, byter vi nu till denna maskin på alla 11 siter i Sverige. Detta för att de har godaste kaffet med ett minimum av driftupphåll och en bra serviceorganisation.”

Vårt kaffe

logo_small- Medium Roast

En blandning som är lite lättare rostad, vilket gör att bönornas ursprung och kvalitet får lysa utan att mattas. Blandningen är krämig, syran är balanserad. Aromatiska örtiga toner tillsammans med en mycket behaglig nötighet.

red_1 blue_1green_1

logo_small- Dark Roast

En mörkrostad blandning med fyllig smak och intensiv karaktär. Den höga kvaliteten på bönorna tillsammans med den mörkare rostningen gör blandningen mustig och tack vare rostningen får den lite rökiga och kryddiga toner med lång eftersmak och dämpad syra. Den här blandningen har tilldelats Superior Taste Award ** av International Taste and Quality Institute i Bryssel

red_2blue_2 green_2

logo_small- Ekologisk & Fairtrade

Självklart erbjuder vi också en ekologisk och fairtrade certifierad blandning. Aromatisk med pigg syra som balanseras av den lite mörkare rostningen. Komplex och mångbottnad, en blandning för kännaren.

 fairtrade

logo_small- Espresso

Den här blandningen av högkvalitativa arabicabönor som rostas hårt, är en riktig smakbomb. Rökig med toner av bränt socker passar blandningen även perfekt i våra mjölkfavoriter; cappuccino och caffè latte. Den här blandningen har tilldelats högsta möjliga betyg, Superior Taste Award *** av International Taste and Quality Institute i Bryssel.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Sommarkampanj
Espressomaskin och kaffebryggare för endast 699 kr/mån*.
ErrorHere