Vill du höra mer?

En unik partner

Vi utgår alltid från ditt behov som kund när vi utformar våra kaffelösningar. Därför ser vårt erbjudande också annorlunda ut än mot många andra kaffeleverantörer. Vi erbjuder mer än bara en bra kaffemaskin. Vi sätter upplevelsen, driftsäkerhet och kvaliteten främst. För vi vet att gott kaffe inte är en slump, det är resultatet av ett långt och hårt arbete. Ett arbete, som så klart börjar med kaffebönorna, men det krävs mer för att kunna njuta gott kaffe varje dag. Det är genom att kontinuerligt arbeta med varje del i kedjan som gör oss till en unik partner!

  • Coca-Cola har arbetat med kaffe sedan 1975
  • Coca-Cola European Partners Sverige har över 50 000 kunder i Sverige
  • Vårt kaffe handlas upp globalt men anpassas lokalt hos vårt partnerrosteri i Göteborg
  • Vi använder 100% premium arabicabönor i våra blandningar

Coca-Cola European Partners Sverige AB

Coca-Cola har varit verksam i Sverige sedan 1953. Företaget ansvarar för att marknadsföra många världskända varumärken till konsumenter i Sverige, att utveckla nya varumärken, utöka befintliga varumärken och skydda våra varumärken i Sverige.

Coca-Cola European Partners Sverige AB är den lokala licensierade buteljeringspartner som ansvarar för tillverkning, distribution, försäljning och branschmarknadsföring av Coca-Cola i hela Sverige. Sedan 1997 finns Coca-Cola i Sverige i  Jordbro strax utanför Stockholm med stor andel lokalt producerade drycker. Drygt 700 anställda producerar, distribuerar, marknadsför och säljer dryckerna på den svenska marknaden, så som Coca-Cola, Fanta, Sprite, Bonaqua och många fler. Vi kan bland annat stoltsera med vårt vatten, Bonaqua, som är gjort av källvatten, tappat i vår egen källa i Haninge, Hanveden.  Läs mer här

CHAQWA kaffe - utvecklat av Coca Cola

Vårt ansvarstagande

Kaffebönor med hög kvalité

Gemensam syn på förutsättningarna och överenskomna ramverk för en hållbar utveckling är ett viktigt steg – världen utvecklas i positiv riktning! Att företag och näringsliv tar en aktiv roll och åtar sig att bidra, är en viktig del i det utmanande arbete som nu ska göras fram till 2030.