Vill du höra mer?

Kaffe för restauranger & Caféer

Gott kaffe är ingen slump

Riktigt gott kaffe är ingen slump, det är resultatet av ett långt och hårt arbete. Ett arbete som börjar med rätt bönor. Bönor som sedan bryggs i en underhållen och välskött utrustning, helst av duktig personal som brinner för att servera en kopp som överträffar gästens förväntningar. Vi kan hjälpa er med varje steg och del som krävs för att skapa den upplevelsen för gästen.

 

CHAQWA kaffe på café och restaurang

100% Premium arabicabönor

Våra kaffeblandnignar är framtagna för svenska marknaden och består uteslutande av premiumbönor av arabicatyp. Där det finns att tillgå köper vi högväxta bönor; bönor som växer på högre höjd mognar långsammare och blir oftast rundare i smaken. Våra blandningar vinner gång på gång blindprovningar både av gäster och av proffs. Två av våra blandningar har t o m vunnit Superior Taste Award av International Taste and Quality Instiutute i Bryssel, där bl a föreningen Årets Kock är med i juryn.

Marknadsledande utrustning

Oavsett om du behöver en kaffemaskin för bryggkaffe, som kan servera fantastiskt kaffe i stora mängder hela dagen, eller om du behöver en manuell espressomaskin till dina baristor, så har vi rätt lösning för dig. Vi har kaffemaskiner för alla behov, automatiska eller manuella.

Skräddarsytt underhåll och service

Vi samarbetar med baristautbildare och bartenderskolor och kan hjälpa dig utbilda din personal för att skapa en upplevelse för dina gäster. Vi kan också hjälpa dig med kunskap och råd när det gäller val och placering av kaffemaskiner, gästflöden, menykomposition etc.

Nationell teknisk service

Våra säljare brinner för att hjälpa dig att sälja mer kaffe. Vi kan erbjuda t ex lojalitetskort, skyltmaterial, bordsryttare, serveringsmaterial m m, allt som krävs för att hjälpa er sälja så mycket lönsamt kaffe som möjligt.

Kaffemaskiner

The slider has not been found

Hör vad en av våra kunder säger

Johannes Soner, ägare av S8-Gruppen

I grund och botten är detta en bra produkt. Det är ett fantastiskt kaffe som det ligger verkligt hantverk bakom. Samtidigt är produktkvaliteten bara början för mig. Den stora skillnaden med CHAQWA är att vi får gehör för våra behov hos leverantören. Coca-Cola har hjälpt oss mycket när det gäller att utbilda personalen i hur man gör en god kopp kaffe, vilket bidrar till att höja vår kvalitet, säger Johannes.

Barista som lagar kaffedrycker
Dricka kaffe ute i solen
Spagetti i restaurang

Vårt kaffe

logo_small- Medium Roast

En blandning som är lite lättare rostad, vilket gör att bönornas ursprung och kvalitet får lysa utan att mattas. Blandningen är krämig, syran är balanserad. Aromatiska örtiga toner tillsammans med en mycket behaglig nötighet.

red_1 blue_1green_1

logo_small- Dark Roast

En mörkrostad blandning med fyllig smak och intensiv karaktär. Den höga kvaliteten på bönorna tillsammans med den mörkare rostningen gör blandningen mustig och tack vare rostningen får den lite rökiga och kryddiga toner med lång eftersmak och dämpad syra. Den här blandningen har tilldelats Superior Taste Award ** av International Taste and Quality Institute i Bryssel

red_2blue_2 green_2

logo_small- Ekologisk & Fairtrade

Självklart erbjuder vi också en ekologisk och fairtrade certifierad blandning. Aromatisk med pigg syra som balanseras av den lite mörkare rostningen. Komplex och mångbottnad, en blandning för kännaren.

 fairtrade

logo_small- Espresso

Den här blandningen av högkvalitativa arabicabönor som rostas hårt, är en riktig smakbomb. Rökig med toner av bränt socker passar blandningen även perfekt i våra mjölkfavoriter; cappuccino och caffè latte. Den här blandningen har tilldelats högsta möjliga betyg, Superior Taste Award *** av International Taste and Quality Institute i Bryssel.