Vill du höra mer?

Kaffe på kontor

Mer än bara en kaffemaskin

Om kaffemaskinen stannar, stannar kontoret. Vi är en helhetsleverantör för kaffelösningar till kontor och arbetsplatser. Vi sköter allt för att ni ska kunna njuta riktigt gott kaffe, varje dag. För även om en god kopp kaffe börjar med rätt bönor, så är ett gott kaffe ingen slump. Det är resultatet av ett långt och hårt arbete.

Gott kaffe på kontoret

Finns det svenskt kaffe på hotellet?

En bättre fråga är "Finns det svenskt kaffe på jobbet?". Redan 1980 gör filmen Sällskapsresan narr av hur kinkiga svenskar är med sitt kaffe, det är t.o.m. i den fullständiga filmtiteln (Sällskapsresan - Eller finns det Svenskt kaffe på grisfesten). Ändå har många arbetsplatser än idag, 40 år senare, undermåligt kaffe. Vi spenderar väldigt många timmar på våra arbetsplatser varje vecka och det är där många av de 3,2 koppar en svensk i snitt dricker per dag konsumeras. Kontorskaffe har länge varit något annat än det vi dricker hemma eller på café. Odet används allt som oftast negativt och kaffe på arbetsplatser porträtteras inte sällan som ett gift och ett nödvändigt ont för att klara sig genom dagen. Det är hög tid att även kaffet under arbetstid är njutningsfullt. Sedan 2012 har Chaqwa slagits för att uppnå det - alla förtjänar ett riktigt gott kaffe på kontoret.

VÅR SERVICE OCH SMAKGARANTI

CHAQWA kaffe hög kvalité

Vi tar fram ett anpassat besöksschema för varje kund beroende på konsumtion och behov. Vid besöken kvalitetssäkrar vi kaffet utifrån parametrar som grundar sig på European Coffee Brewing Center och Speciality Coffee Association of Americas rekommendationer för en perfekt kopp. Ni har en egen kaffeexpert som servar, rengör och fyller på varje besök, vi ser även till att ni har tillräckligt med varor till nästa besök. Om något skulle gå fel har vi en egen nationell teknikerkår som är utbildad och certifierad av maskintillverkaren.

Några av våra blandningar

- Medium Roast

En blandning som är lite lättare rostad, vilket gör att bönornas ursprung och kvalitet får lysa utan att mattas. Blandningen är krämig, syran är balanserad. Aromatiska örtiga toner tillsammans med en mycket behaglig nötighet.

- Dark Roast

En mörkrostad blandning med fyllig smak och intensiv karaktär. Den höga kvaliteten på bönorna tillsammans med den mörkare rostningen gör blandningen mustig och tack vare rostningen får den lite rökiga och kryddiga toner med lång eftersmak och dämpad syra. Den här blandningen har tilldelats Superior Taste Award ** av International Taste and Quality Institute i Bryssel

- Ekologisk & Fairtrade

Självklart erbjuder vi också en ekologisk och fairtrade certifierad blandning. Aromatisk med pigg syra som balanseras av den lite mörkare rostningen. Komplex och mångbottnad, en blandning för kännaren.

 fairtrade

- Espresso

Den här blandningen av högkvalitativa arabicabönor som rostas hårt, är en riktig smakbomb. Rökig med toner av bränt socker passar blandningen även perfekt i våra mjölkfavoriter; cappuccino och caffè latte. Den här blandningen har tilldelats högsta möjliga betyg, Superior Taste Award *** av International Taste and Quality Institute i Bryssel.

Kaffemaskiner

KALLDRYCK

bonaqua_NATURELL_Latt_kolsyrat 330_ml

Det finns många andra anledningar till att komma ihåg att dricka tillräckligt under en arbetsdag. Huvudvärk, trötthet och även koncentrationssvårigheter är vanliga tecken på att vätskebrist.
Vi erbjuder både inbyggningsbara och fristående vattenautomater med stilla och kolsyrat vatten, alltid välkylt.
 
Vill ni ha det lilla extra? Vi har snygga kylskåp och kan inte bara erbjuda klassiska favoriter som Coca-Cola zero utan också t.ex. iste gjort på riktigt bryggt te och källvatten smaksatt med fruktjuice.

MAT PÅ JOBBET

Vill ni kunna erbjuda mat på jobbet?

Vi samarbetar med Impact Solution som har flera olika lösningar för att passa olika behov. Med en varuautomat finns det mat, snacks och dryck tillgängligt vid alla tider, ni kan dessutom vara med och bestämma vad den ska innehålla. Betalningslösningen kräver inga inloggningar eller konton, det går bra att betala direkt med kort, perfekt för t ex vikarierande konsulter eller besökare.  Om man istället vill beställa fika, frukt eller en matkasse med ingredienser för en frukost går det också bra att beställa, utbudet är stort för de gillar variation och vill prova nytt med jämna mellanrum.

Matmaskin