100% Premium arabicabönor

Våra kaffeblandningar är framtagna för svenska marknaden och består uteslutande av premiumbönor av arabicatyp. Där det finns att tillgå köper vi högväxta bönor, bönor som växer på högre höjd mognar långsammare och blir oftast rundare i smaken. Våra blandningar vinner gång på gång blindprovningar, både av konsumenter och av proffs.

Marknadsledande utrustning

Vi jobbar bara med marknadsledande kaffemaskiner, som både ger hög kvalitet i koppen, är lättskötta och också driftsäkra. Oavsett om du vill ha en kaffemaskin som automatiskt kan göra en cappuccino av kafékvalitet gjord på färsk mjölk eller en kopp bryggkaffe gjord på hela bönor så har vi en kaffemaskin som passar dig.

Nationell teknisk service

Om olyckan är framme och kaffemaskinen stannar så kommer vår egna serviceavdelning se till att felet blir avhjälp snabbast möjligt. Vi har egna reservdelslager och mycket erfarna tekniker som täcker in hela Sverige. Självklart har vi telefonsupport också.

Skräddarsytt underhåll och service

Vi tar fram ett anpassat besöksschema för varje kund beroende på konsumtion och behov. Vid besöken kvalitetssäkrar kaffet utifrån parametrar som grundar sig på European Coffee Brewing Center och Speciality Coffee Association of Americas rekommendationer för en perfekt kopp. Vi fyller även på maskinerna och ser till att ni har tillräckligt med varor till nästa besök.